BabyRo er en app – find den på AppStore eller i Google Play
Du får 14 dages gratis prøveperiode, når du opretter et abonnement hos BabyRo

Bag om BabyRo

Jeg hedder Anna Knakkergaard, og det er mig, der står bag BabyRo.dk.

Jeg er læge og har siden 2014 arbejdet med klinisk hypnose som behandlingsform til både børn og voksne.

Jeg elsker børn og er selv mor til en skøn flok.

Jeg er interesseret i at hjælpe mennesker til at få et bedre liv med mere ro og balance. Jeg er gennem både mit private og mit professionelle liv, stødt på adskillige kvinder og par, som har haft store problemer med at blive gravide eller med at nyde graviditet og barsel, og derfor fik jeg lyst til at lave denne hjemmeside.

BabyRo’s mission er at hjælpe dig med at blive gravid, få en bedre graviditet og fødsel samt den allerbedste første tid med dit barn – alt sammen gennem hypnose

Hypnoseterapi er en overset behandlingsform til trods for, at forskning på området har vist lovende resultater, og at vi behandlere har gode erfaringer fra egen praksis.

Det er mit håb, at denne hjemmeside og BabyRos app kan være en hjælp til alle Jer og forhåbentlig bringe mere ro, håb, kærlighed og ikke mindst flere skønne babyer ind i de små familier.

Al behandling hos BabyRo er lydfilsbaseret, og du kan derfor bruge hypnoselydfilerne hjemme på din egen sofa, når det passer ind i dit program.

 

Kærlig hilsen, Anna

BabyRo

Baseret på forskning og klinisk erfaring

Hos BabyRo er tilgangen både forsknings- og erfaringsbaseret.

Inden for hypnose eksisterer der kun få studier, som omhandler hypnosebehandling i forbindelse med fertilitetsproblemer, graviditet, fødsel samt barselperiode. Der findes dog enkelte studier, der oftest viser en god effekt af behandlingen. På BabyRo.dk er flere af disse studier nævnt på de forskellige sider.

Over hele verden er der både læger, jordmødre og sygeplejersker, som bruger hypnose i forbindelse med både fertilitetsbehandling, til gravide, i forbindelse med fødsel og i barselsperioden, og som beskriver rigtigt god effekt af behandlingen.